Det var i weekenden en rigtig hyggelig udstilling, da KSS holdt sin sædvanlige sommerudstilling i Vejen. Jeg fik besøg i teltet fra Tyskland af My Brilliant Bodyguard (Neo) og hans søde ejer Silke og hendes veninde:-) Neo kan stadig huske mig… jeg kom i hvert fald i bad<3 Neo vandt juniorklassen med CK og blev 3. bedste han og fik dermed det CAC, der skal til for at blive dansk champion, når han forhåbentlig en gang til juni næste år samtidig bliver tysk champion:-) Han er godt på vej vores skønne dreng<3 Det gik op og ned for mine egne to piger under weekendens udstilling, men Rosa sluttede af med at blive bedste Champion i søndags:-) Jeg har besluttet mig for at holde en udstillingspause, da Rosa snart skal have en date med sin første kærlighed Jespersens Montana<3 Jeg håber, krydser fingre og alt, hvad der krydses kan, for at vi til november har nogle skønne små liggende i fødekassen, og som bliver så sjove at holde juleaften med…