Det er simpelthen for længe siden, at jeg har gjort noget ved mit website. Rosa og Carlos’ hvalpe har fyldt alt, hvilket er det vigtigste. Derfor har jeg måtte lade website være website.

Nu er alle hvalpe fløjet fra vores lille cotonrede. Det har været den hårdeste omgang at sige farvel, og jeg tvivler på, at vi kan vænne os til det. Først blev Ally (My Brilliant Love Actually) hentet 8 uger gammel, så blev Louis (My Brilliant French Kiss) hentet 9 uger gammel, og senest blev lille Neo (My Brilliant Bodyguard) hentet i søndags 15 uger gammel.

Jeg er så stolt over mit første kuld med Rosa og Carlos som forældre<3 De er de skønneste hvalpe alle tre, og vi ville ønske, at vi kunne beholde dem alle eller i det mindste “bare” én af dem. Tiden er blot ikke til det lige nu… Til gengæld så trøster vi os med, at de alle tre er kommet til de bedste nye ejere, og at de vil holde kontakten til os. Vi kunne ikke ønske os noget bedre. Vi har allerede haft det dejligste gensyn med vores smukke og maskuline Louis til KSS udstillingen i Gørlev. Louis ejer Tanja var så sød at køre den meget lange tur til Gørlev blot for at hilse på os:-) Det var et fantastisk gensyn, han kunne huske os og gav de største smækkys. Louis er og bliver bare så fantastisk en dreng<3 Sidste weekend havde vi gensyn med den smukkeste lille dukke i form af Ally, som skulle i ringen for første gang til skuet i Vadum. Vi deltog også med Neo, som deltog i sin anden udstilling allerede (han havde gjort det fantastisk med 3 x 2. vinder og 1 x 1. vinder i Gørlev), inden turen gik til Hanover og hans nye ejere søndag. Den oplevelse blev ganske særlig, fordi Neo og Ally endte i ringen sammen for at dyste om Bedste Baby. Neo løb af med sejren og skulle derfor i Store Ring. Her løb han som den mindste af alle igen af med sejren og blev Best In Show blandt de mange racer i Store Ring. Det var bare den største “dag på kontoret”, og jeg var og er stolt med stolt på over vores dejlige Neo og hans søskende. Søndagen, hvor Neo rejste fra os 15 uger gammel på grund af de nye EU-regler, vil jeg helst glemme…